CGED: Furnizare energie electrica si gaze naturale
Romana  Engleza
Prima pagina » Furnizare energie electrica

Furnizare energie electrica


In conditiile in care societatea desfasura activitatea de furnizare a gazelor naturale din anul 2008 si exista un portofoliu de clienti stabili, societatea a dezvoltat si serviciile de furnizare a energiei electrice in vederea asigurraii unui pachet de furnizare gaze naturale – energie, in conditii competitive clientilor sai.

 

Astfel, avand in vedere deschiderea pietei de energie electrica, prin care toti consumatorii, au libertatea de a alege un furnizor de energie electrica si de a-si negocia direct clauzele si pretul, societatea noastra desfasoara activitatea de furnizare a energiei electrice consumatorilor de medie si mica dimensiune care sunt interesati de optimizarea costurilor de achizitie a energiei electrice si minimizarea astfel a acestor costuri.  

 

Cu toate ca procesul de liberalizare a pietei de energiei electrice a inceput in anul 2007, in prezent, marea majoritate a consumatorilor si in special cei casnici si agentii economici mici si mijlocii nu au uzat de dreptul de schimbare al furnizorului, preferand practicarea tarifelor reglementate. Politica de dezvoltare a societatii noastre pe perioada urmatoare este astfel, de asigurarea serviciului de furnizare a energiei electrice consumatorilor care nu au uzat inca de dreptul de a practica tarife negociate.

 

In acest sens, personalul nostru asigura servicii de asistenta precontractuala, atat prin completarea unor chestionare specifice precum si prin discutii cu consumatorul in vederea evaluarii consumurilor energetice si oferirea, astfel, a unor servicii de furnizare a energiei electrice optime. Pentru aceasta, va rugam sa completati chestionarul precontractual si vei fi contactat de un membru al echipei noastre sau va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin e-mail cateva informatii minime referitoare la consumul dvs de energie electrica (cantitati anuale, lunare, locul de consum, persona de contact etc).

Inapoi

Asistenta precontractuala

Personalul nostru asigura servicii de asistenta precontractuala, atat prin completarea unor chestionare specifice precum si prin discutii cu consumatorul in vederea evaluarii consumurilor energetice si oferirea, astfel, a unor servicii de...

Detalii


Sectiune clienti

Va rugam accesati sectiunea clienti prin a va autentifica

Acces

Copyright @ 2019   CGED: Furnizare energie electrica si gaze naturale


Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates