CGED: Furnizare energie electrica si gaze naturale
Romana  Engleza
Prima pagina » Furnizare gaze naturale

Furnizare gaze naturale


Scopul infiintarii societatii a fost de a desfasura activitatea de furnizare a gazelor naturale in urma deschiderii pietei de gaze naturale ce a avut loc la 01 iulie 2007. Astfel, incepand cu aceasta data toti consumatorii, au libertatea de a alege un furnizor de gaze naturale si de a-si negocia direct clauzele si pretul pentru furnizarea gazelor naturale. 

 
 

Avand in vedere posibilitatea ca un consumator sa isi poata alege furnizorul de gaze naturale, in functie de performanta acestuia de a asigura servicii competitive la preturi rezultate din mecanismele concurentiale, societatea a dezvoltat activitatea de furnizare a gazelor naturale. In portofoliul de clienti se afla in general consumatori de medie dimensiune care sunt interesati de optimizarea costurilor de achizitie a gazelor naturale si minimizarea astfel a acestor costuri.  Cu toate ca procesul de liberalizare a pietei de gaze naturale a inceput in anul 2007, in continuare marea majoritate a consumatorilor si in special cei casnici si agentii economici mici si mijlocii nu au uzat de dreptul de schimbare al furnizorului, preferand practicarea tarifelor reglementate. Politica de dezvoltare a societatii pe perioada urmatoare este astfel, de asigurare a serviciului de furnizare a gazelor naturale consumatorilor care nu au uzat inca de dreptul de a practica tarife negociate.


 

In acest sens, personalul nostru asigura servicii de asistenta precontractuala, atat prin completarea unor chestionare specifice precum si /sau prin discutii cu cei interesati, in vederea evaluarii consumurilor energetice si oferirea, astfel, a unor servicii de furnizare a gazelor naturale optime. Pentru aceasta, va rugam sa completati chestionarul precontractual si veti  fi contactat de un membru al echipei noastre sau va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin e-mail cateva informatii minime referitoare la consumul dvs de gaze naturale (cantitati anuale, lunare, locul de consum, persoana de contact etc).

Inapoi

Asistenta precontractuala

Personalul nostru asigura servicii de asistenta precontractuala, atat prin completarea unor chestionare specifice precum si prin discutii cu consumatorul in vederea evaluarii consumurilor energetice si oferirea, astfel, a unor servicii de...

Detalii


Sectiune clienti

Va rugam accesati sectiunea clienti prin a va autentifica

Acces

Copyright @ 2019   CGED: Furnizare energie electrica si gaze naturale


Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates